top of page
AEnB2UrJZpHpVkZU3RsnQuRe_ZvIE_MMuG-GueyJvDArg3XMZrzzje0TfiXvqHlLKpZeDF1P1iBFvMR8pgI3DNugk1
pexels-leeloo-thefirst-7598019.jpg
pexels-maksim-goncharenok-4352247.jpg

IN DE MEDIA

Het werk van Made by Jips verschijnt regelmatig in de media, dit zeggen anderen over het werk van Made by Jips

Amsterdam UMC
Amsterdam Universitair Medische Centra, afgekort Amsterdam UMC, is de naam waaronder de twee academische ziekenhuizen van Amsterdam zich presenteren. Het gaat om het Academisch Medisch Centrum (AMC), behorend bij de Universiteit van Amsterdam, en het VU Medisch Centrum (VUmc), behorend bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Made by Jips heeft, in samenwerking met Wasp Media, meerdere edit klussen voor het Amsterdam UMC mogen doen. Waaronder het maken van een kleine documentaire over onderzoeken van verschillende jonge wetenschappers.

IMG_4067.jpg

Nienke plas

Nienke Plas, een Nederlandse presentatrice, youtuber, zangeres, influencer en actrice. Bekend van haar YouTube serie Shitty Diary. Made by Jips heeft meerdere take-overs gedaan waarin zij het edit werkt heeft verzorgd. Een week na de langste take-over werd Nienke genomineerd voor Televizier-Ster in de categorie online-videoserie en de Televizier-Ster in de categorie Talent. Een maand maand later won zij beide prijzen en zijn haar video’s door meer dan 60 miljoen mensen bekeken.

Schermafbeelding 2021-03-26 om 16.09.45.
Schermafbeelding 2021-03-26 om 16.09.33.
Schermafbeelding 2021-03-26 om 16.01.46.

Pontsteiger

Pontsteiger, ook wel Pontsteigergebouw of Miljoenengebouw genoemd, is een woontoren in de Nederlandse stad Amsterdam. Een unicum aan het IJ. Tijdens Jip haar stage bij hét reclame bureau van Amsterdam: Merktuig heeft Jip een animatie voor de homepage van de website van huren in Pontsteiger mogen maken. Deze animatie wordt tot op heden gebruikt.

Kim Kötter

Kim Kötter is een ondernemer, presentatrice, model, influencer, vlogger en moeder. Made by Jips heeft gewerkt als allround creative met betrekking tot social media. Made by Jips heeft onder andere een media identiteit ontwikkeld, een YouTube kanaal opgezet, vormgeving verzorgd, IGTV’s gemaakt, Vlogs geedit, formats bedacht en tenslotte social media kanalen overgenomen tijdens Kim haar deelname aan Expeditie Robinson. Binnen een half jaar bereikte het Youtube kanaal 1 miljoen views!

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers een Nederlands televisieprogramma dat op SBS6 wordt uitgezonden. Gepresenteerd door André van der Toorn & Koos Spee, oprichter van het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie (BVOM) en tot 2009 landelijk verkeersofficier van justitie. Voor wegmisbruikers heeft Made by Jips tijdelijk als ondersteund editor gewerkt.

Jaap Reesema

Jaap Reesema ook wel bekend als Jake Reese is zanger, songwriter en bekend van ‘De Zelfspotcast’. Made by Jips heeft de dag waarop Jaap voor het eerst zijn nummer Calling it Home live liet horen op de radio vastgelegd en verwerkt tot een video.

Van Klasse

Van Klasse is een Nederlands platenlabel dat zich voornamelijk richt op het uitbrengen van urban en hiphopmuziek. Voor van Klasse heeft Made by Jips meerdere klussen mogen doen. Waaronder deze animatie, voor Rafello die met zijn studiosessie bij 101Barz binnen een dag de 100K views haalde.

Corona research fonds

Corona Research Fonds is in het leven geroepen om wetenschappers in Amsterdam UMC de kans te geven om sneller onderzoeken te kunnen starten in de strijd tegen het coronavirus. Made by Jips heeft voor het Corona research fonds, in samenwerking met Wasp Media, opnames gemaakt, een geanimeerd vormgevingspakket ontwikkeld en verschillende video’s ge-edit voor potentiële donateurs. Ondertussen heeft het Corona research fonds €955.000 opgehaald.

bottom of page